Hatur nuhun atos di izinkeun asup grup kang deni wahyu sartika salam flat f...

Hatur nuhun atos di izinkeun asup grup kang deni wahyu sartika.. salam flat f bogor kota.. ajakin kopdar donk kang belom punya club soal nya ini :-(

11 comments
  • Gas kang. Rmh daerh mna?

  • Rumah cimahpar kang.. tau gak kang?

  • Gas bareng mas Joky Veno'Speed yg pnya wilayah situ

  • Cimahpar mna nya?

  • Indobaso teh Vit'z

  • Aku sebelum cijayanti, yg arah babakan madang

  • Pasir maung bukan teh?

  • Hadir, bola2 sentul city...

  • Iya betul, ninganan hafal.

  • Hafal atuh teh :-)

  • gas kopdaran kang jangan lupa #ramaikan